Tájékoztatás 2020.08.05.

Tisztelt Ügyfeleink,

 

Értesítjük Önöket, hogy a mai nappal a terminálon kezdetét veszik a daru mentési munkálatainak előkészületei.

A teljes mentési folyamat hosszabb időt vesz igénybe, jelenleg az előkészületek indulnak meg. Előzetes várakozásaink szerint, amennyiben váratlan esemény nem következik be, a termináli szolgáltatások és a terminál kapacitása belátható időn belül (előreláthatólag a jövő hét végére) visszaáll a megszokott szintre.

Tekintettel az elvégzendő feladat komplexitására, az elkövetkezendő időszakban további átmeneti korlátozásokra és a kiszolgálási rend esetleges módosítására is számítani lehet. A mentési munkálatok során a terminálon a biztonság megőrzése az elsődleges szempont.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehetőségeinkhez mérten előzetesen tudjuk Önöket informálni, de ad-hoc jellegű intézkedésekre is sor kerülhet.

A jelenlegi helyzet, ahogy Ügyfeleinknek és a teljes piacnak is rendkívül nehéz, úgy terminálunk számára is óriási teher és kihívás.

Kollégáinkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy a körülmények adta lehetőségeken belül, maximálisan eleget tegyünk a felmerülő igényeknek és megoldást találjunk a problémákra.

 

Folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket.

 

Együttműködésüket és támogatásukat ezúton is köszönjük.