amazonyahoo.combaidugoogleaol.com Sajtószoba

Ügyfél tájékoztató!

Tisztelt Ügyfeleink!

 Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2013. január 1-től életbe lépő ÁFA tv. 169. § d. pontjának, valamint az ART 31/B §-nak változásai miatt, 2013. január 1-jétől csak olyan számlákat tudunk befogadni, melyen cégünk adószáma fel van tüntetve.

 Cégünk adószáma: 12782419-2-43

 Ennek hiányában a törvényi előírásokkal tartalmilag nem egyező számlák visszaküldésre kerülnek.

 Szíves megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük.

 

BILK Kombiterminál Zrt.

A BILK Kombiterminál Zrt. részvétele a 7-es árufuvarozási korridor kialakításában

Október 30-án került sor a 7-es árufuvarozási korridor két tanácsadó csoportjának megalakítására. Az eseményen Dr. Fullér István vezérigazgató és Huszti István értékesítési manager képviselte társaságunkat.
 
Vállalatunk önkéntesen csatlakozott ahhoz a terminál tulajdonosi-üzemeltetői tanácsadó csoporthoz, mely a folyosó létrehozásának folyamatát az üzleti szereplők oldaláról kívánja elősegíteni. Az alakuló ülésen a termináli véleményezések koordinátorává a Rail Cargo Austria AG-t választották meg a csoport tagjai.

Az Európai Parlament és a Tanács 913/2010/EU rendelete határozott az európai árufuvarozási korridorok létrehozásáról, többek között a 7-es folyosó 2013. novemberétől történő kialakításáról is, mely a Prága-Bécs/Pozsony-Budapest-Bukarest-Constanta, illetve Prága-Bécs/Pozsony-Budapest-Vidin-Szófia-Thesszaloniki-Athén útvonalat érinti.

A folyosó kialakítása és működtetése során cél az érintett tagállamok és pályahálózatot működtetők közötti összefogás erősítése, a beruházások, fejlesztések szinkronizálása, valamint a vasúti áruszállítás versenyképességének javítása.

Kapacitásbővítés

Kapacitásbővítés az intermodális átterelés növelése érdekében a BILK KOMBITERMINÁL Zrt-nél ” című projekt keretében IT fejlesztés, 2 db Kalmar teleszkópgémes konténeremelő targonca, 1 db Kalmar terminál traktor, 1 db Felszedhető átjáró beszerzése, valamint Rakodóvágány kiépítése valósult meg. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. www.nfu.hu www.magzrt.hu