Tájékoztatás 2021.10.07. Frissítés

Tisztelt Ügyfeleink,

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a daru üzemképes, a hiba elhárításra került, a kiszolgálás folyamatos.  

 

Szíves megértésüket és türelmüket ezúton is köszönjük.

 

RCT-BILK

Tájékoztatás 2021.10.07.

Tisztelt Ügyfeleink,

 

Értesítjük Önöket, hogy az egyik darun nem várt műszaki hiba jelentkezett, és jelenleg a darupálya alatti terület csak egy részéről tudunk konténereket kiszolgálni a másik daru segítségével.

Már folyamatban van a hiba elhárítása, addig viszont sajnos a daru leállásának pozícióján túl elhelyezkedő konténereket nem tudjuk kiadni.

 

Amint sikerült a darut megjavítani/végállásba helyezni, azonnal értesítjük Önöket.

 

Türelmüket és megértésüket köszönjük.

Tájékoztatás 2021.09.07.

Tisztelt Ügyfeleink,

 

Több mint egy évvel az elszenvedett üzemi balesetünket követően, nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük terminálunk második darujának újbóli üzembeállását.

Ezzel párhuzamosan arról is tájékoztatjuk Önöket, hogy a szerdai napokra meghirdetett teljes daruleállással járó karbantartások is a mai naptól megszűnnek, továbbá a munkálatokkal összefüggésben korábban bevezetett valamennyi forgalmi korlátozás is feloldásra kerül.

 

Ezúton is szeretnénk megköszönni az elmúlt időszakban tanúsított türelmüket és megértésüket.

 

Bízva a további sikeres együttműködésben.

 

Rail Cargo Terminal -BILK

Tájékoztatás 2021.08.18.

Tisztelt Ügyfeleink,

 

Ezúton értesítjük Önöket, hogy 2021. szeptember 18-án 14:00 órától 20:00 óráig a Terminál közúti kiszolgálása szünetel.

 

Szíves megértésüket köszönjük.

Tájékoztatás 2021.07.02.

Tisztelt Ügyfeleink,

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. július 5-én a terminál második darujának helyreállítási munkálatai a következő fázisba lépnek.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink számára ez a legkevésbé legyen érzékelhető, ugyanakkor a terminál területén további forgalmi rend változások és korlátozások kerülnek bevezetésre.


A csatolt térképen jelöltük a főbb módosításokat, illetve az ideiglenes útvonalat, mely leginkább a közúti forgalomra lesz kihatással. A forgalmi változás elsődlegesen a darupálya mögötti („újföld” elnevezésű) terület megközelítését befolyásolja. A főbejáraton történő belépést követően, a parkolón keresztül, közvetlenül az igazgatósági épület mögött, a műhely mentén szükséges elhaladni a hátsó terület eléréséhez. A forgalom egyirányúsításra kerül, így visszafelé az „ADR tároló” területén kijelölt útvonalon lehet eljutni a kijárathoz.
A forgalmi rend változás táblákkal és elválasztó elemekkel kerül kijelölésre, de a beléptető pontokon kollégáink is készséggel igazítják útba a gépkocsivezetőket.

Fentieken túl továbbá értesítjük Önöket, hogy 2021. július 10. és 2021. július 11-én 07:00 és 19:00 óra között, karbantartási munkálatok miatt, a darupálya alatti területről a konténerek kiadása szünetel, azonban szombat éjszaka 19:00 és reggel 7:00 óra között a kiszolgálás zavartalanul működik.

Szíves megértésüket és együttműködésüket köszönjük.