Emeljük üzletét

a komplex kombináltszállítási folyamatok 
velünk egyszerűbbek

Daru karbantartási munkálatok

Tisztelt Ügyfeleink,

 

Ezúton értesítjük Önöket, hogy 2018. augusztus 27-től átfogó daru karbantartási munkálatok veszik kezdetüket a Rail Cargo Terminal-BILK-en. A karbantartás időtartama előreláthatólag három hónap, mely időszak alatt némely esetben csak egy daru fog üzemelni.  A munkálatok ideje alatt a kiszolgálási idő megnövekedhet. Szíveskedjenek tájékoztatni erről partnereiket, alvállalkozóikat. Az okozott kellemetlenségekért elnézésüket kérjük.

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

 

Rail Cargo Terminal-BILK Zrt.


KKD integráció

Tisztelt Ügyfeleink,

 

Mint ahogy arról már korábban tájékoztattuk Önöket, a Rail Cargo Terminal – BILK Zrt. (RCT-BILK) 100 %-os tulajdonrészt szerzett a Kelenföldi Konténer Depo Kft-ben (KKD). Az integrációs folyamat július 31-én lezárult, a cégbíróság hivatalosan bejegyezte a Kelenföldi Konténer Depo Kft. megszűnését. A KKD immáron az RCT-BILK irányítása alá tartozik, különálló tevékenységet nem folytat. A területek egybeolvadnak a belső határok pedig eltűnnek. Az üres konténerek beléptetése jelenleg kizárólag az RCT-BILK parkolóján keresztül megközelíthető depo kapun történik.

Az üres konténerek leadásával és felszabadításával kapcsolatos instrukcióikat szállítmányozási ügyintézőinkhez tudják eljuttatni, hétköznapokon 06:00-17:30 között a szallitmanyozas.rct.bilk@railcargo.com email címre. Bármilyen egyéb operatív kérdés/probléma felmerülése esetén Zádorvölgyi Zoltánhoz is fordulhatnak a zoltan.zadorvolgyi@railcargo.com, illetve a +36 30 211 9072 elérhetőségeken.

Értékesítési ügyek vonatkozásában Lippai Viktorral tudják felvenni a kapcsolatot a viktor.lippai@railcargo.com email címen.

 

Rail Cargo Terminal – BILK Zrt.

Karbantartási munkálatok 2018.07.07-2018.07.08.

Tisztelt Ügyfeleink,

 

Ezúton értesítjük Önöket, hogy 2018. július 7-én 14:00 órától 2018. július 8-án 06:00 óráig karbantartási munkálatok miatt a Terminál vasúti és közúti kiszolgálása szünetel.

 

Szíves megértésüket köszönjük!


Tájékoztatás - vasúti kiszolgálás

Tisztelt Ügyfeleink,

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az éjszaka folyamán vasútüzemi baleset történt a Terminálon. A vasúti kiszolgálás átmenetileg szünetel, előreláthatólag a mai napon kora délután állhat helyre a termináli kiszolgálás.

 

Szíves türelmüket ezúton is köszönjük. Az okozott kellemetlenségért pedig szíves elnézésüket kérjük!


Vágányzár 2018.05.26-28.

Tisztelt Ügyfeleink,

 

A MÁV Zrt. Forgalmi Igazgatóságától kapott információ alapján, az alábbi időpontokban vágányzár lesz megtartva, ezért a vasúti forgalomban késésre lehet számítani:

 

  • Soroksár és Soroksár Terminál állomások között 2018. május 26. és május 28. között 00 óra 00 perctől 04 óra 00 percig,
  • Soroksár-Kunszentmiklós-Tass vonalszakaszon folyamatosan 2018. május 26-án 01 óra 20 perctől 2018. május 28-án 02 óra 30 percig.

 

Szíves megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!