Tájékoztatás 2024.05.16

Tisztelt Ügyfeleink,

 

ezúton értesítjük Önöket, hogy a Belgrádot Budapesttel összekötő 150-es vasútvonal bővítési munkálatai miatt, előzetes információink szerint,  2024. június 17-én 07:00 órától 2024. június 21-én 23:59 óráig terjedő időintervallumban kerül sor Soroksár-Terminál kihúzó vágányainak átépítésére, ezért a Rail Cargo Terminal – BILK a megadott időszakban nem tud vonatokat fogadni, illetve indítani.

 

A fenti időszakban a közúti kiszolgálás folyamatos, ahogy az ügyfélszolgálat és a pénztár is a megszokott nyitvatartási rend szerint működik.

 

Kérjük, hogy a konténerek leadását és felvételét a fentiek figyelembevételével szíveskedjenek tervezni.

 

Megértésüket és együttműködésüket ezúton is köszönjük. 

Tájékoztatás 2024.05.07 frissítés

Tisztelt Ügyfeleink,

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a daru üzemképes, a kiszolgálás folyamatos. 

 

Szíves türelmüket ezúton is köszönjük.

 

RCT-BILK

Tájékoztatás 2024.05.07

Tisztelt Ügyfeleink,

 

Ezúton értesítjük Önöket, hogy műszaki meghibásodás miatt, a daruval történő kiszolgálás átmenetileg szünetel, a darupálya területén tartózkodó konténerek nem kiadhatóak.

Az egyéb területekről való kiszolgálást rakodógépeink látják el, a közúti beszállítás, a depó forgalom kezelése és valamennyi egyéb szolgáltatás biztosított.

 

Kérjük, a fentiek figyelembevételével szíveskedjenek tervezni és tájékoztassák alvállalkozóikat is.

Amint friss információval tudunk szolgálni értesítjük Önöket.

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

Tájékoztatás 2024.04.22

Tisztelt Ügyfeleink,

 

ezúton értesítjük Önöket, hogy a Belgrádot Budapesttel összekötő 150-es vasútvonal átépítési munkálatai miatt, előzetes információink szerint,  2024.05.11-én és 2024.05.18-án (szombat)  09:00 és 17:00 óra között, szünetelni fog a vasúti közlekedés Ferencváros Pályaudvar és Soroksár Terminál Pályaudvar között.  A megadott időszakban a Rail Cargo Terminal – BILK nem tud vonatokat fogadni, illetve indítani, így a vasúti forgalomban késésekre lehet számítani.

 

A közúti kiszolgálás a fenti időszakban folyamatos, fennakadás nem várható.

Az ügyfélszolgálat a szombaton megszokott nyitvatartási rend szerint működik. A pénztár zárva lesz.

 

Kérjük, a fentiek figyelembevételével szíveskedjenek tervezni.

 

Megértésüket és együttműködésüket ezúton is köszönjük.

Tájékoztatás 2023.11.01

Tisztelt Ügyfeleink,

Ahogy arról már korábban értesítettük Önöket 2023. szeptember 1-jétől a Rail Cargo Terminal – BILK Zrt. szigorított biztonsági és rakodási feltételeket vezetett be a gépjárművezetők részére, melyek megismeréséről, ideiglenesen, minden belépéskor írásban kellett nyilatkozatot tenniük.

Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy 2023. október 30-tól az alkalmankénti nyilatkozatokat felváltja egy online oktató felület, amely 9 nyelven lesz elérhető és segítségével a gépkocsivezetők tájékozódhatnak a Rail Cargo Terminal – BILK Zrt. területén érvényes biztonsági és rakodási szabályokról. A fejezetek megismerését rövid számonkérés követi és sikeres vizsgatétel után a gépjárművezető egy QR kódot kap, amivel be tud lépni a Terminál területére. A kód érvényességi ideje egy év, így a belépési jogosultságot évente szükséges megújítani.

A rendszer képes arra is, hogy információt küldjünk közvetlenül a gépkocsivezetőknek, ezért a jövőben ezen a platformon keresztül fogunk kommunikálni a sofőrökkel, amennyiben bármilyen rendkívüli esemény történik a terminálon.

Az indulás utáni teszt időszakban a két belépési mód párhuzamosan fog működni, de 2024. január 1-jétől már csak érvényes QR kóddal tudnak majd behajtani a sofőrök a Terminál területére.

Az online biztonsági és rakodási tájékoztató elérhető a https://www.intasite.com/kiosk/rail-cargo-terminal-bilk/ oldalon.

A tájékoztató megtekintéséhez előzetes regisztráció szükséges.

 

Amennyiben probléma merülne fel a rendszer használatával, kérjük írjon e-mailt a következő címre: gatesecurity.rct.bilk@railcargo.com